Finn partnere

Leter du etter nye forretningsmuligheter, produkter eller prosjekter i utlandet? Trenger du ny teknologi eller kunder til dine egne løsninger? Vil du finne en agent, en distributør eller logistikkpartner? Enterprise Europe Network kan hjelpe deg i jakten på riktig samarbeidspartner.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Finne samarbeidspartnere: Med en profil i vår felles database kan du tilby eller søke etter teknologier, tjenester og partnere. Profilen når ut til våre kollegaer ved mer enn 600 kontorer i hele verden, som hver har sitt eget nettverk med bedriftskontakter.

Delta på matchmaking eller "company missions".  I samarbeid med norske og utenlandske samarbeidspartnere arrangerer Enterprise Europe Network matchmaking-arrangementer i både Norge og Europa, gjerne i sammenheng med store europeiske messer. Gjennom "company missions" tar vi også norske bedrifter med på bedriftsbesøk til utlandet eller mottar utenlandske bedrifter i Norge.

Hjelp til å finne EU-prosjekter og prosjektpartnere. Ønsker du å søke EU om finansiering av et prosjekt, men mangler partnere? Vil du delta på et allerede eksisterende prosjekt, men vet ikke hvordan du tar kontakt? Vi kan hjelpe deg å finne frem til de riktige kontaktene.

Bedrifter i EU søker partnere

Databasen vi benytter består av profiler som kort beskriver produktet eller teknologien, og hva slags samarbeid bedriften ønsker. Det skilles mellom tre kategorier:

  • Teknologipartnere

Bedrifter og miljøer som enten er på jakt etter en spesifikk teknologi eller tilbyr egenutviklet teknologi.

I de fleste tilfeller etterlyses det overføring av  kunnskap, teknologi eller ekspertise fra en teknologiutvikler til en mottaker.

  • Kommersielle partnere

Produsenter av ferdig utviklede varer som ønsker samarbeid for å komme inn i nye markeder.

Vanligvis etterlyses agenter, importører, kjeder og lignende. 

  • Forskningspartnere

Bedrifter og miljøer som er på jakt etter partnere i et prosjekt.

Enterprise Europe Network hjelper gjerne til med partnersøk til EU-finansierte prosjekter.